Logo van de Praktijk voor Hypnotherapie en Personal Coaching

Hypnotherapie

Hypnotherapeut Jos van Leeuwen in gesprek met cliënt

Kortdurende psychotherapie

Hypnotherapie is een vorm van kortdurende psychotherapie waarbij we gebruikmaken van hypnose om klachten, problemen of belemmeringen snel, blijvend en op een doeltreffende manier aan te pakken.

Mensen blijven vaak onnodig lang met klachten rondlopen omdat ze niet weten hoe ze hun klacht bij de oorsprong kunnen aanpakken. Of omdat ze hun eigen mogelijkheden om dingen te veranderen onvoldoende kennen. Hypnotherapie is de meest effectieve therapievorm om ongewenste automatismen te doorbreken en klachten uit de weg te ruimen. Met blijvend resultaat.

Met hypnose klachten aanpakken

Het grote voordeel van werken met hypnose is dat we niet alleen praten óver je klacht, maar dat we doelgericht therapie doen op het niveau waar je klacht ontstaat, namelijk in je onderbewuste.

Veel klachten zijn het gevolg van een automatisch, onbewust aangeleerd gedrag of reacties. Deze automatische reacties zijn met een bewuste benadering niet of slechts zeer moeizaam te beïnvloeden. Het bewuste spreekt als het ware een andere taal dan het onbewuste. Als je bijvoorbeeld heel angstig of onzeker bent, dan weet je vaak wel dat die angst en onzekerheid nergens op slaan. Maar al zeg je dat nog zo vaak tegen jezelf, het voelt van binnen anders, waardoor je er toch mee blijft rondlopen. Dat gevoel is het gevolg van een automatisme in het onbewuste. Dus: wil je je klacht bij de kern aanpakken, dan zul je dat automatisme op onbewust niveau moeten veranderen.

Hypnotherapie is de enige therapievorm waarmee we op het vlak van het onbewuste positieve veranderingen teweeg kunnen brengen. Waardoor angst, onzekerheid of andere klachten blijvend verdwijnen.

Goed in je vel, ruimte voor ontwikkeling

Met hypnotherapie leer je dus, bewust en onbewust, klachten bij de basis aan te pakken met blijvend resultaat. Dat gaat sneller dan je denkt. Je zult erachter komen dat je tot veel meer in staat bent dan je zelf voor mogelijk hield. Er ontstaat ruimte voor je verdere ontwikkeling, vrij van klachten of andere belemmerende gevoelens.

En nu verder...

Start indien gewenst zelf het filmpje hieronder over kennismaken met Jos en de gang van zaken in de praktijk.

Vaak wordt behandeling vergoed door uw zorgverzekeraar.
Deze website is ontwikkeld door Bodegom.com